zaterdag, oktober 29, 2005

Gezocht: Marathonlopers (m/v)

Beste Beisbroek(st)er,

Streeft u naar een pr op de marathon? Of is uitlopen voldoende? De Fortis Marathon Rotterdam is nog ver weg, maar Runner’s World zoekt nu al zeven lopers van verschillend niveau (ook debutanten), die in die wedstrijd samen het Dreamteam vormen. Zij gaan zich onder de deskundige leiding van trainer Rob Veer voorbereiden op de marathon van Rotterdam, die op 9 april 2006 wordt gehouden.
Elke maand doen de deelnemers verslag van hun belevenissen in Runner's World. De zeven krijgen bovendien een kledingpakket van Adidas cadeau, inclusief schoenen. Verder ontvangen zij een hartslagmeter van Polar.
Tegenover deze geschenken staan ook enkele verplichtingen. De leden van het Dreamteam moeten op minimaal vier van de vijf gezamenlijke bijeenkomsten aanwezig zijn, waaronder de eerste keer op vrijdag 25 november. De overige sessies vinden bijna allemaal op een zaterdag plaats.
Dit is de vijfde aflevering van dit succesvolle en populaire project. De afgelopen jaren moesten we helaas vele honderden mensen teleurstellen (de vorige keer waren er bijna 1100 aanmeldingen voor het Dreamteam).

Hoe kunt u meedoen aan het Dreamteam?
• Laat in maximaal honderd woorden weten wat uw motivatie is om de marathon te lopen.• Uw tekst moet uiterlijk vrijdag 11 november bij de redactie binnen zijn en u dient vrijdagmiddag 25 november beschikbaar te zijn voor de presentatie van het team in Aart Stigter’s Sport en Gezondheidscentrum in Amerongen.• De redactie kiest uit de inzendingen zeven lopers en maakt die selectie op vrijdag 18 november bekend op www.runnersweb.nl.
Hieronder vind je de link om je in te schrijven voor het Dreamteam.
http://www.runnersweb.nl/runnersweb/show/id=13359

Geen opmerkingen: