woensdag, oktober 25, 2006

Gezocht: Marathonlopers (m/v)

Wilt u graag de Fortis Marathon Rotterdam lopen? En u serieus voorbereiden in een hechte groep, onder leiding van een deskundige trainer? Geef u dan nu op voor het Runner’s World Dreamteam. We zijn op zoek naar zeven lopers van divers niveau -ook debutanten- die als groep gaan meedoen aan de marathon van Rotterdam, op zondag 15 april 2007. Iedere maand zullen de deelnemers verslag doen van hun belevenissen en vertellen over de progressie die ze maken aan de hand van de schema’s van coach Rob Veer.
De zeven krijgen bovendien een kledingpakket van Adidas cadeau, inclusief schoenen. Verder ontvangen zij een hartslagmeter van Polar. Van de deelnemers verwachten we dat ze minimaal op vier van de vijf gezamenlijke bijeenkomsten aanwezig zijn, waaronder de eerste keer op vrijdag 1 december. De overige sessies vinden bijna allemaal op een zaterdag plaats.

Hoe kunt u meedoen aan het Dreamteam?
• Laat in maximaal honderd woorden weten wat uw motivatie is om de marathon te lopen.• Uw tekst moet uiterlijk vrijdag 10 november bij de redactie binnen zijn.• U dient vrijdagmiddag 1 december beschikbaar te zijn voor de presentatie van het team in Aart Stigter’s Sport- en Gezondheidscentrum in Amerongen.• De redactie kiest uit de inzendingen zeven lopers.

Inschrijvingsformulier op deze link : http://www.runnersweb.nl/runnersweb/show/id=13349

Geen opmerkingen: